Școala Aletheia

Motto

2 Timotei 2:2 „Ceea ce ai auzit de la mine, înaintea multor martori, încredințează unor oameni de încredere, care să fie în stare să-i învețe pe alții!” (NTR)

Viziune

Viziunea Școlii Aletheia e aceea de a forma lideri-slujitori pregătiți conform chemării și darurilor spirituale pentru întruparea valorilor Împărăției lui Dumnezeu în biserică și lume.

Principii de bază

Principiile de bază ale școlii Aletheia sunt acelea de formare în lideri a caracterului (inimă), cunoștințelor (minte), și a abilităților (mâini) pentru conducere și slujire în biserică și lume. Dorim ca liderul care a parcurs programul școlii să ajungă să:

  • demonstreze siguranță în cunoașterea doctrinelor biblice de bază (și să-și poată argumenta crezul)
  • alcătuiască și folosească un plan de dezvoltare personală
  • cunoască și să practice disciplinele spirituale și să practice, în cadrul unei echipe, darurile spirituale identificate
  • fie capabil să-și argumenteze chemarea pe bază, să formuleze o filozofie de lucrare pentru un domeniu specific de slujire, și să dovedească abilități de conducere slujitoare conform cu chemarea primită
  • să dovedească caracteristicile „ucenicului matur” practicate în spirit de dragoste și ascultare

Candidați

Școala se adresează tuturor membrilor bisericii Aletheia, cât și membrilor din celelalte bisericii evanghelice locale sau din județ care doresc să descopere și să investească în propriile daruri spirituale printr-un proces de mentorare și învățare. Nivelul minim de educație e o școală profesională sau bacalaureat.   

Program

Școala va dura nouă luni (Octombrie – Iunie). Cursurile se vor desfășura bilunar, în prima și a treia sâmbătă a fiecărei luni, cu excepțiile de rigoare (perioade de sărbători). Programul școlii va combina cursuri predate, un program de lectură individuală săptămânală, întâlniri de mentorare precum și participarea la activitățile bisericii și implicare sociale. Anual se va organiza o conferință națională și o săptămână de misiune în străinătate.  

Cursuri și lideri

Costuri

  • Întâlnirile bilunare – 30 Ron per sâmbătă
  • Conferința anuală – 200 Ron
  • Misiune în Albania – opțional și în funcție de sponzorizări

Formularul și data de înscriere

Data limită până la care puteți trimite formularul de înscriere este 20 august 2015. Interviurile vor avea loc între 21-22 august și 11-12 septembrie 2015.

Alte informații

Pentru mai multe informații scrieți la aletheia@aletheia.ro sau sunați la numărul: 0730582799.

Afis - Scoala Aletheia

Sculptură: Scara lumii de Liviu Mocan

Translate »